annamarialuz Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Nie wiedziałam gdzie napisać, więc utworzyłam nowy temat. Potrzebuje rozpromować swoją działalność związaną ze sprzedażą butów. Znajomi polecają mi założenie własnej strony internetowej. Co mi polecacie? Przeglądałam strony i natrafiłam na -------------------------------Jeśli zdecyduje się na założenie swojej strony z butami na co powinnam zwrócić uwagę? Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez mosze Usunięty link komercyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Można sprzedawać buty przez internet ale ważne tutaj jest aby ocenić kto jest twoim odbiorcą i czy stać Cię na ogromną pulę zwrotów oraz konkurencję która w internecie jest ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi