LXVII Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Witam serdecznie, pytanie w imieniu syna studiującego w Poznaniu. Szuka miejsca gdzie można bezpiecznie skrócić i może dokonać lekkiej korekty spodni w okolicy bioder oraz także skrócic od dołu rękawy w nowym garniturze od Vistuli. Ktoś może polecić jakiegoś krawca? pozdrawiam LXVII Cytuj
mateo_belmondoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Podbijam temat - muszę w dwóch marynarkach z suitsupply usunąć tzw. fałdę poznańską - macie jakiegoś godnego polecenia krawca do tego typu przeróbek w Poznaniu? (wiadomo że do mistrze Rzeszutki lecieć z tym nie będę ) Cytuj
unsu275 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mogę polecić Atelier Krawieckie Prince de Galles – ul. Dąbrowskiego. Zlecalem Pani kilka przeróbek. Cytuj
Sartre Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Podbiję jeszcze raz. Jak wynik przeróbek? Cytuj
mateo_belmondoo Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Hej - ostatecznie przez okres letni pochodziłem trochę na siłownie - przybrałem w barkach i klatce piersiowej, a straciłem trochę brzucha - efekt jest taki, że nie musiałem przerabiać tych marynarek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi