LXVII Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Witam serdecznie, pytanie w imieniu syna studiującego w Poznaniu. Szuka miejsca gdzie można bezpiecznie skrócić i może dokonać lekkiej korekty spodni w okolicy bioder oraz także skrócic od dołu rękawy w nowym garniturze od Vistuli. Ktoś może polecić jakiegoś krawca? pozdrawiam LXVII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Podbijam temat - muszę w dwóch marynarkach z suitsupply usunąć tzw. fałdę poznańską - macie jakiegoś godnego polecenia krawca do tego typu przeróbek w Poznaniu? (wiadomo że do mistrze Rzeszutki lecieć z tym nie będę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Mogę polecić Atelier Krawieckie Prince de Galles – ul. Dąbrowskiego. Zlecalem Pani kilka przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartre Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Podbiję jeszcze raz. Jak wynik przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Hej - ostatecznie przez okres letni pochodziłem trochę na siłownie - przybrałem w barkach i klatce piersiowej, a straciłem trochę brzucha - efekt jest taki, że nie musiałem przerabiać tych marynarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi