Michal85 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Witam , Zakupiłem buty Heavy Duty (model 863) - glany Po dwóch dniach chodzenia pojawiły się białe plamy jakby od soli , której jeszcze nie sypią u nas na chodnikach. Po dłuższym zastanowieniu się doszedłem do wniosku ,że biały nalot może pochodzić z pocących się nóg ! od wewnątrz - tak to właśnie wygląda a mam dość potliwe stopy Czy jest to możliwe że sól z potu przenika przez skórę na zewnątrz ? Co w takiej sytuacji zrobić , niestety na butach już widać ślady przeżarcia i dziwne ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Reklamować. "Przeżarcia i dziwne ślady" nie powinny się pojawiać po 2 dniach użytkowania skoro buty nie miały kontaktu z solą. Chyba że robiłeś im coś dziwnego. Jakoś nie dowierzam żeby pocące się stopy powodowały biały nalot na zewnątrz buta, glany to jest gruby kawał skóry. Abstrahując już od tego, że pytanie niezbyt pasuje do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyygy1 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Koniecznie to reklamuj to nie jest normalna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi