berciklb Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Witam Przymierzam się do uszycia własnej muchy i krawata. Może mi ktoś doradzić gdzie kupić materiały dobrej jakości o ciekawym wzornictwie. Interesują mnie materiały na krawaty i muchy do stylizacji smart casual. Ciekawi mnie jeszcze możliwość zakupu materiałów na krawaty z grenadyny i krawaty typu knit, bo nigdzie nie natknąłem się na tego typu materiały. Dziekuję za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Witam Przymierzam się do uszycia własnej muchy i krawata. Może mi ktoś doradzić gdzie kupić materiały dobrej jakości o ciekawym wzornictwie. Interesują mnie materiały na krawaty i muchy do stylizacji smart casual. Ciekawi mnie jeszcze możliwość zakupu materiałów na krawaty z grenadyny i krawaty typu knit, bo nigdzie nie natknąłem się na tego typu materiały. Dziekuję za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Łukasz. www.poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 www.poszetka.com http://www.poszetka.com/Program-Bespoke-Kaszmir-cabout-pol-43.html Z tego co tu jest napisane, trzeba w sklepie zrobić zakupy na łączną kwotę 1500 zł aby otrzymać dostęp do funkcji besboke. Poszetka ma bogatą ofertę muszek, poszetek i innych akcesoriów z przeróżnych materiałów, ale nie wiem czy sprzedają osobno tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Muchę uszyjesz że scinek materiału po garniturze, warto dopytać okolicznych krawcow o takie. Muchę z tego Ci uszyją znane na forum zakłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi