yoantonio Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Witam,W niedawno otwartej w Krakowie Galerii Bronowice znalazłem ciekawy sklep z koszulami rtw "Elgir Fashion". Choć może nazwa nie zachęca, to zainteresowałem się nim ponieważ nigdy o takiej marce nie słyszałem. Jak poinformowała mnie Pani Sprzedająca jest to firma rodem z Krakowa. Sprawdziłem, że sklepy znajdują się jeszcze Żarach, Lublinie i Zielonej Górze. Zgodnie z tym co napisane jest na stronie (http://elgir.pl/pl/index.php) firma od 1987 roku produkuje koszule raczej na rynek austriacki, niemiecki, włoski... Nie miałem wiele czasu, żeby zbadać ich jakość, ale w dotyku choć to złudne wydawały się znacznie przyjemniejsze niż wiele koszul innych popularnych sieciówek jak np. Wólczanka. Ceny w okolicach 250 zł. Czy ktoś z Panów słyszał o tej firmie i może się podzielić doświadczeniami? :>P.S.W sklepie powiedziano mi też, że wszystkie koszule szyte są w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Z tego co widzę na mapie mają sklep w okolicy mojej pracy. Jak mi starczy czasu to podlecę jutro zerknąć na asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 Cos wiadomo juz o tej marce i jakosci ich koszul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi