yoantonio Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam,W niedawno otwartej w Krakowie Galerii Bronowice znalazłem ciekawy sklep z koszulami rtw "Elgir Fashion". Choć może nazwa nie zachęca, to zainteresowałem się nim ponieważ nigdy o takiej marce nie słyszałem. Jak poinformowała mnie Pani Sprzedająca jest to firma rodem z Krakowa. Sprawdziłem, że sklepy znajdują się jeszcze Żarach, Lublinie i Zielonej Górze. Zgodnie z tym co napisane jest na stronie (http://elgir.pl/pl/index.php) firma od 1987 roku produkuje koszule raczej na rynek austriacki, niemiecki, włoski... Nie miałem wiele czasu, żeby zbadać ich jakość, ale w dotyku choć to złudne wydawały się znacznie przyjemniejsze niż wiele koszul innych popularnych sieciówek jak np. Wólczanka. Ceny w okolicach 250 zł. Czy ktoś z Panów słyszał o tej firmie i może się podzielić doświadczeniami? :>P.S.W sklepie powiedziano mi też, że wszystkie koszule szyte są w Krakowie. Cytuj
White Haven Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Z tego co widzę na mapie mają sklep w okolicy mojej pracy. Jak mi starczy czasu to podlecę jutro zerknąć na asortyment. Cytuj
Luca Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Cos wiadomo juz o tej marce i jakosci ich koszul? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi