lisciofcb Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Witam. Wydaje mi się, że niewiele jest tu osób z kujawsko-pomorskiego, jak i z samej Bydgoszczy, ale może jednak ktoś się trafi. Czy macie jakiegoś sprawdzonego krawca, który wykona drobne przeróbki typu zwężenie nogawki spodni garniturowych, wytaliowanie koszuli itp. ? Wiem, że krawców w mieście jest całe multum, ale chciałbym podpytać o jakiś jeden punkt, do którego w ciemno zawsze mógłbym zanieść elementy garderoby bez zbędnego strachu co do końcowego efektu. Cytuj
maciato Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Wiem, że krawców w mieście jest całe multum, mógłbyś napisać coś więcej, bo mam zgoła odmienne zdanie. Jestem zadowolony z usług : http://kreacjastudio.pl/kontakt.html Cytuj
lisciofcb Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Może źle to ująłem, nie krawców a zakładów krawieckich - w tym kontekście użyłem tego zwrotu. Cytuj
Carrozzeria Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Z tego, co słyszałem, ludzie sobie chwalą Kreację, choć sam nie korzystałem z ich usług. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi