lisciofcb Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Witam. Wydaje mi się, że niewiele jest tu osób z kujawsko-pomorskiego, jak i z samej Bydgoszczy, ale może jednak ktoś się trafi. Czy macie jakiegoś sprawdzonego krawca, który wykona drobne przeróbki typu zwężenie nogawki spodni garniturowych, wytaliowanie koszuli itp. ? Wiem, że krawców w mieście jest całe multum, ale chciałbym podpytać o jakiś jeden punkt, do którego w ciemno zawsze mógłbym zanieść elementy garderoby bez zbędnego strachu co do końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Wiem, że krawców w mieście jest całe multum, mógłbyś napisać coś więcej, bo mam zgoła odmienne zdanie. Jestem zadowolony z usług : http://kreacjastudio.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 17 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Może źle to ująłem, nie krawców a zakładów krawieckich - w tym kontekście użyłem tego zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carrozzeria Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Z tego, co słyszałem, ludzie sobie chwalą Kreację, choć sam nie korzystałem z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi