m1chalczyk Napisano 7 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec Mili Państwo, na czym polega atrakcyjność Cartier Tanka, nie muszę chyba nikomu tłumaczyć. Problematyczna wydaje się być jednak kwestia jego ceny, zwłaszcza dla studenta. Stąd też ten temat i serdeczna prośba do Państwa o polecenie bardziej budżetowych (ale wciąż krążących wokół charakterystycznej urody Cartiera) opcji. Rozmiar mojego nadgarstka to +- 15 cm. Najchętniej nosiłbym go na meshowej/milanese bransolecie. Załóżmy dwa pułapy cenowe (w grę wchodzą używane zegarki): 1. <1000 PLN 2. >1000 PLN Po krótkim researchu w moje oko wpadły następujące modele: 1. Casio LTP-B165 2. Seiko SWR054 3. Seiko SUP250 4. Seiko SUP880 Będę wdzięczny za polecenia i opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec Z tych pokazanych Casio i pierwsze Seiko . Ja bym wziął beżowe Casio , to chyba 1/3 ceny SWR054 . Te zegarki najlepiej wyglądają na skórzanym pasku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 8 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec W podobnej stylistyce i budżecie <1000 PLN jest: Lip Churchill t18 W dniu 7.06.2024 o 15:48, Szydlowsky napisał: Te zegarki najlepiej wyglądają na skórzanym pasku . Mi również bardziej pasuje tutaj skórzany pasek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1chalczyk Napisano 8 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 3 godziny temu, d_k napisał: W podobnej stylistyce i budżecie <1000 PLN jest: Lip Churchill t18 Mi również bardziej pasuje tutaj skórzany pasek. Wiem, widziałem w najnowszym filmie chłopaków z Dandycore, ale preferuję cyfry rzymskie zamiast arabskich, tak jak to jest w oryginalnym Cartier Tanku. Co do paska - wiem, że skóra bardziej poprawna, ale wolę meshową bransoletę, gdyż się w niej lepiej czuje (i lepiej znosi moja skóra, szczególnie latem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi