m7g1993 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 Dzień dobry mam problem ułamał mi się kawałek podeszwy w butach Ecco, i co najlepiej zrobić kto takie coś naprawia buty kosztowały 400 zł Cytuj
JDC Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 9 godzin temu, m7g1993 napisał: Dzień dobry mam problem ułamał mi się kawałek podeszwy w butach Ecco, i co najlepiej zrobić kto takie coś naprawia buty kosztowały 400 zł Dziękujemy za to jakże miłe przywitanie się na forum i wystosowanie tego niecierpiącego zwłoki zapytania w stosownym dziale. Ale już do meritum. Masz kilka opcji: - oddać buty do szewca - to ten ktoś, kto naprawia buty, celem naprawy/wymiany podeszwy. Ecco bankowo mają tę podeszwę klejoną, więc czy się uda, a przede wszystkim czy będzie to dla Ciebie opłacalne, okaże się po rozmowie z szewcem - reklamacja u producenta - tu pojawia się pytanie w jakim stanie ogólnie są buty i jak długo je użytkujesz. - pogodzić się z tym, że buty po prostu się zużywają, czy to te za 400zł czy te za ~14.000zł od Fukudy. Owszem jedne wolniej, inne szybciej. Jedne będzie można naprawić, inne nie. W jednych pochodzisz 2 sezony, w innych będzie chodził Twój wnuk. Możesz też podać więcej informacji: jakiego rodzaju są to buty? Sportowe? Cos bardziej formalnego? Podeszwa z gumy? Skóra? Popularna imitacja skórzanych podeszw, czyli tzw. tuniskóra? Jakiego stopnia to uszkodzenie? Może podeślij zdjęcia? 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi