Ungrown Napisano 30 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2022 Witam, z trudnościami poszukuję w stolicy salonu, w którym można nabyć spodnie z wysokim stanem, które nie są damskim dodatkiem do żakietu... Mam nadzieję znaleźć model(e) prasowane w kant, z tkaniny bawełnianej, lnianej, lub dowolnego typu wełny, ale w budżecie studenckim - możliwie bliższym 200 złotych, w najgorszym wypadku zbliżającym się do 300. Jeśli ktoś ze współforumowiczów wie gdzie mogę takie nabyć, bardzo proszę o pomoc, szczególnie jeśli nie jest to przypadek sezonowej przeceny, tylko część pełnorozmiarowej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 30 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2022 Będzie bardzo trudno. Nawet za 300 zł (poluj na duże przeceny). Stacjonarnie Macaroni lub Zack Roman. Internetowo dochodzą Poszetka, Benevento, 4Gentelman, Pewien Pan (z polskich sklepów). W TKM raczej pod tym względem nędza, przynajmniej ja nigdy nic z wysokim stanem tam nie znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi