kdudzic Napisano 17 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2022 Panowie, poszukuję blaszek wpuszczanych. Pan Januszkiewicz mówi, że nigdzie nie może ich dostać, a ja muszę je koniecznie mieć na butach, bo chodzę tak, że bardzo szybko zdzieram skórę na czubkach. Ktoś wie, gdzie mogę je kupić żeby mu je dostarczyć? Zdjęcie ilustracyjne, żeby nie było wątpliwości o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrd Napisano 17 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2022 Na allegro jak wpiszesz żabki, toe plates, French tips, czy francuskie czubki, to bez problemu coś znajdziesz. Tutaj link do przykładowo aukcji z Allegro. Z założeniem już nie będzie problemu u większości szewców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdudzic Napisano 17 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2022 Dzięki. Nie znałem nazwy "francuskie czubki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi