Łukasz CG Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Witam, szukam poznańskich sklepów z kapeluszami. Większość poznaniaków pewnie zna Antylopę na Podgórnej. Wybór męskich kapeluszy mają jednak kiepski. Szukam obecnie panamy, a w Antylopie mają jakieś dziwne z silikonem od wewnątrz, chyba do utrzymania kształtu. Trochę przeszukałem temat panam i tak na pewno nie powinno być. Jest też sklep na Wrocławskiej, tego jeszcze nie sprawdziłem. Może ktoś wie? Interesuje mnie możliwość przymierzenia kapelusza, więc póki co omijam sklepy internetowe. Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 W Polsce bardzo ciężko z prawdziwą panamą. Kapelusznicy uważają, że nie ma na to rynku bo produkt jest za drogi. Sprzedają jakieś pochodne ze słomy lub papieru. Na zamawianie kapelusza przez net nie jestem w stanie się zdecydować. Uważam że trzeba przymierzyć, zobaczyć jak leży. Przypuszczam , że najbliżej masz do Berlina po panamę. Z Poznania to tyle co do Warszawy W Antylopie wciąż jest duży wybór skoczowskich fedor z włosa króliczego. Warto pójść i chociaż przymierzyć. Ceny rozsądne. Nazwałbym to old new stock. Moja miała metkę z 2002 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Przypomniało mi się. Agentem kapeluszy Mayser jest Zaklad Uslugowo-Handlowy "Logical" Uslugi Marketingowe os.Rusa 54/1 61-245 Poznan Tel./Fax: 0048 61 874 96 52 Mobil: 0048 515 14 89 83 mail: marek.cisowski@mayser.de Nie byłem, nie widziałem ale strona www i katalogi wyglądają zachęcająco. http://www.mayser-kopfbedeckungen.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz CG Napisano 12 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Dzięki! Też nie mogę się przekonać do zakupów przez internet. W Antylopie widziałem z 20-30 fedor, ale jeśli wziąć pod uwagę rozmiar i kolor, to będzie tak z 3-4, które mogłyby pasować. Jakościowo wyglądały porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Mały sklepik z kapeluszami, aczkolwiek ciekawszy moim zdaniem, niż Antylopa, prowadzi pewna pani w bramie na Świętym Marcinie, po prawej stronie idąc w kierunku Zamku, jakieś 20 metrów za Azalią. Panamę swoją kupiłem na EBayu; oryginalna, sprowadzana przez importera z UK. O zgrozo, w Londynie też rozprzestrzeniają się chińskie imitacje z papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milijon Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Kilka tygodni temu odwiedziłem sklep na Wrocławskiej. Niestety specjalizują się w kapeluszach damskich, więc zakupu nie dokonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Był kiedyś jeszcze jeden na Strzeleckiej, między skrzyżowaniami z Łąkową, a Kopernika... Czy jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias999222 Napisano 6 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2019 Jest sklep w Posnani sklep, wypatrzyłem tam Fedorę i chyba zrobię tam zakup na sezon jesień-zima 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi