proki1971 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Herringi fajne, b. podoba mi się kolor. Cytuj
R50 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Buty od Bukowskiego prezentują się bardzo "dziadkowo", jak to mawiał MacaroniTomato, jak wyrób sztuki ludowej, a wrażenie potęguje zastosowana skóra. Derby od Duranca wypadają w tym aspekcie znacznie lepiej. Natomiast spodnie tweedowe są super. W temacie skarpetek, to odwiedzając pierwszy (i ostatni) raz stronę HappySocks, byłem przekonany, że to oferta dla dzieci 1 Cytuj
Sekret Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Buty od Bukowskiego prezentują się bardzo "dziadkowo", jak to mawiał MacaroniTomato, jak wyrób sztuki ludowej, a wrażenie potęguje zastosowana skóra. Derby od Duranca wypadają w tym aspekcie znacznie lepiej. Natomiast spodnie tweedowe są super. W temacie skarpetek, to odwiedzając pierwszy (i ostatni) raz stronę HappySocks, byłem przekonany, że to oferta dla dzieci Podzielam ad butów (Herring Brunshwick równie dziadkowy jak dla mnie, zaznaczam jednak, że z natury nie lubie brogsów, stąd zawsze się krzywię na ich widok:) Te spodnie tweed również są dla mnie "dziadkowe". Ad happy soxów z kolei, za pierwszym podejściem też miałem takie odczucia, ale po obejrzeniu kilka razy jak to wygląda na nodze w realu, w zestawieniu z resztą stroju, niektóre wzory mnie przekonały. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 2 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Dziadkowe Herringi już były, czas na buty gajowego i kraciaste podłoże marynarki sutenera, w temacie trafnych skojarzeń ma się rozumieć. Wczoraj i dziś Carminy: 13 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Herring nie są dziadkowe! Bardzo lubie te buty. Jednak do modnych włoskich butów im daleko. A gajowy to by chciał chodzić w takich zielonych butach i to niejeden Cytuj
Ingvar Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 "kraciaste podłoże marynarki sutenera" poprawiło mi humor ^^ Buty oczywiście piękne. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Dziadkowe Herringi już były, czas na buty gajowego i kraciaste podłoże marynarki sutenera, w temacie trafnych skojarzeń ma się rozumieć. Kraciaste podłoże z Bytomia? Cytuj
niegoslav Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Otisopse/Partenope.pl Buty świetne, ale… gdzie dorwę takie spodnie? Świetne są. Cytuj
Aron Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Spodnie pochodzą z ostatniej kolekcji jesień-zima H&M. Może spotkasz je gdzieś na stoiskach wyprzedażowych. Dodam, że nie jest to czysta wełna. Cytuj
Sekret Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Eye Lip, Zielone Carminy świetne i nie dziadkowe:) Cytuj
Heathcliff Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 @Aron Zaskoczyła mnie szerokość tych butów. Na zdjęciach w sklepie wyglądały dużo smuklej... aż sobie pomyślałem, że mogłyby pomieścić moje płetwy... Cytuj
xyz Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 @Aron Zaskoczyła mnie szerokość tych butów. Na zdjęciach w sklepie wyglądały dużo smuklej... aż sobie pomyślałem, że mogłyby pomieścić moje płetwy... "Pletwiastostopym" sugeruje Crownhill. Na mojej (10.7 cm szerokosci) nawet schodzi sie przyszwa oksfordow. 1 Cytuj
Aron Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 @Aron Zaskoczyła mnie szerokość tych butów. Na zdjęciach w sklepie wyglądały dużo smuklej... aż sobie pomyślałem, że mogłyby pomieścić moje płetwy... Powiem Ci, że moje zdjęcie trochę przekłamało. W najszerszym miejscu moja stopa ma ok 10 cm i jest ciężko w tych butach Grubszej skarpety nie założę. Poza tym nosek się zwęża i palce mają mało miejsca na szerokość i od góry. Cytuj
Wodzu Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 G&B na nieoczekiwanym, porannym śniegu... 1 Cytuj
proki1971 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Fajne monki, jaka firma i model? Cytuj
igor Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 jak fajnie skóra odbarwiona/spatynowana na tych monkach Cytuj
Hargin Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Przewrotnie zapytam - co to za skarpetki? (buty oczywiście pierwsza klasa) Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Przewrotnie zapytam - co to za skarpetki? (buty oczywiście pierwsza klasa) skarpetki calzedonia, kolekcja zima 2012/2013 - później ich już nie widziałem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi