Żorż Ponimirski 2,603 Report post Posted July 17 Krawat z obrusa 2 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beny23 13,664 Report post Posted July 17 50 lat później 15 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
blekit 12,769 Report post Posted July 17 Dzisiaj. * Andell's * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 6 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Midlife-Crisis 5,453 Report post Posted July 20 Wielu z Was ma pewnie takie ubrania, które się sprawiło z lekkim rozmachem, a które się zakłada 2-3 razy do roku. Z moim garniturem MTM od Lazara w Rybniku tak było, a teraz po paru latach dorosłem do niego i opuszcza szafę znacznie częściej. Wszystko bym w nim zrobił dzisiaj inaczej, ale ta przecienka wełna jest na lato poezją i zdaje egzamin pomimo pełnej podszewki i klejonki. D4FF1121-3A7A-4EFC-9DE8-D82FB3ECDCEB.MOV 12 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Żorż Ponimirski 2,603 Report post Posted July 20 @Midlife-Crisis, super pomysł z filmikiem Co konkretnie nie podoba Ci się w tym garniturze ? Robi bardzo dobre wrażenie na Tobie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Midlife-Crisis 5,453 Report post Posted July 20 @Żorż Ponimirski wizualnie się broni, materiał jest świetny - Wełna od Fratelli Tallia di Delfino Super 130's. Mankamenty natury intymnej jak wszycie i dopsowanie rękawa ala Bytom, konstrukcja i przez to układanie się materiału na piersiach, czyli to co robi, że się dobrze czujesz. Lazar poszedł już do przodu i szyje lepiej, wtedy jeszcze tak było. I tak cieszę się z każdej okazji na założenie tego garnituru. Aha i jeszcze następnym razem nie zamawiałbym kamizelki, bo jest latem zbędna a to ubranie jest tylko na lato. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blekit 12,769 Report post Posted July 23 Z wczoraj, prawie wszystko od polskich producentów Koszula to fajny eksperyment, ale drugiej z takim kołnierzykiem raczej nie planuję kupować * Andells * Osovski * 2x Poszetka * Benevento * Vass 6 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
O.v.K. 395 Report post Posted July 23 Szaro-zielono mi 🙂 Profuomo, Vistula, Bytom, SuSu, C. Berg, poza kadrem Berwick na dwie klamerki 3 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beny23 13,664 Report post Posted July 23 Dzisiaj miałem okazję zagrać na koncertowym fortepianie Steinway & Sons który przez ponad 40 lat należał do Vladimira Horowitza. Zagranie Chopina na fortepianie mistrza było niesamowitym przeżyciem. Zdjęcia są trochę prześwietlone bo światła w Steinway Hall są za mocne na iPhone X 12 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Midlife-Crisis 5,453 Report post Posted July 25 W dniu 23.07.2019 o 22:47, Beny23 napisał: Dzisiaj miałem okazję zagrać na koncertowym fortepianie Steinway & Sons który przez ponad 40 lat należał do Vladimira Horowitza. To z pewnością ten fortepien z filmiku. Klapa zakrywająca klawiaturę ma dodatkowy zawias. Przepraszam za nie-temat, 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beny23 13,664 Report post Posted July 26 Dzisiaj na moje pierwsze spotkanie Board of Directors 8 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
xkoziol 6,186 Report post Posted July 26 2 godziny temu, mosze napisał: Dasz sobie ostrzeżenie i czasowego bana za spamowanie? 6 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beny23 13,664 Report post Posted July 26 Dzisiaj ostatnia przymiarka przed ślubem na którym będę świadkiem w przyszlym tygodniu. Lekka wełna Lanificio F. LLI Cerruti bez podszewki. 26 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pablocito 220 Report post Posted July 26 No i ten Royal Oak dodaje blasku.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beny23 13,664 Report post Posted July 26 11 hours ago, mosze said: Chciałbym mieć taki głos jak Krzysztof Cugowski, a Bóg obdarzył mnie tylko tenorem Quote Share this post Link to post Share on other sites
xkoziol 6,186 Report post Posted July 26 W dniu 26.07.2019 o 21:42, Beny23 napisał: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Midlife-Crisis 5,453 Report post Posted July 28 Dziś hipnotyzujący krawat Nishijin, Kyoto 🤫 9 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
blekit 12,769 Report post Posted July 28 Z wczoraj. * garnitur by Dawid Kukliński * koszula Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Cheaney 14 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 2,753 Report post Posted July 29 Powrót z urlopu: 11 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roj 45 Report post Posted July 29 Lajkowałem za zestaw w temacie butów ale w całości (może kwestia zdjęć) wygląda jakoś bardzo nieproporcjonalnie wszystko w mojej opinii.. Ale łezka w krawacie pierwsza klasa! *właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan 😎 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 2,753 Report post Posted July 29 27 minut temu, roj napisał: *właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan 😎 Dzięki, myśle ze to kwestia pochylenia się. Na zdjęciach zrobionych przez żonę wszystko jest ok: Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 2,753 Report post Posted July 30 Dziś Solaro z bawełny: 17 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
blekit 12,769 Report post Posted July 31 Ostatnio * Krupa i Rzeszutko * Mango * 2x Poszetka * Benevento * Berwick 3 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites