fan_dobrego_buta 2,399 Report post Posted October 7 Czekamy na listę z AS. W zeszłym tygodniu mieli przerwę jesienna. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 9 Czekamy na listę z AS. W zeszłym tygodniu mieli przerwę jesienna.Może zapomnieli...? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fan_dobrego_buta 2,399 Report post Posted October 10 Kolejne zamówienie 3 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 10 Dzięki Marcinie @fan_dobrego_buta. Jeśli byłyby zdjęcia istniejących sampli w UK 7, chętnie bym spojrzał. Poza tym chętnie spojrzałbym na zdjęcia ewentualnych wad: 20661 - 2 CHESTNUT CALF WING BROGUE HENRY II UK 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 7,561 Report post Posted October 10 Ja chętnie 8.5. Dzięki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Żorż Ponimirski 2,598 Report post Posted October 10 @fan_dobrego_buta, Ja poproszę o sprawdzenie butów 20652 - 1 BLACK CAP OXFORD LEANDER w rozmiarze 10UK Oraz 20700 - 2 DK BRN SCOTCH GRAIN BOOT TARON 7126/2 w rozmiarze 9.5UK Oraz jeśli będzie jakikolwiek ciekawy sampel w rozmiarze 9.5UK. Z góry dziękuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koval 2,192 Report post Posted October 10 Skoro koncert życzeń się rozpoczął, to je chętnie zobaczyłbym 20192 - 26 OLIVE SUEDE CHELSEA BOOT 9.5 UK Dziękuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmichal 122 Report post Posted October 10 36 minutes ago, eye_lip said: Ja chętnie 8.5. Dzięki. Dołączam się do prośby. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lantos 9 Report post Posted October 10 to i ja 8 UK Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 10 W dniu 4.08.2019 o 15:09, Żorż Ponimirski napisał: Dla mnie totalna klapa. Te wingtipy + chisel + medalion zachodzący na nosek wyglądają tanio. Zestaw Ramsey, Hunt, Armfield, Moore to była moim zdaniem klasyka klasyki. Ludzie zbierali je jak kolekcję, wszystkie dostępne modele we wszystkich możliwych kolorach. Z tego co powyżej nie kupiłbym nic. Właśnie zorientowałem się, że te wingtips to prawdopodobnie model Henry II z oferty Herringshoes. Tam jest na 109 więc o chisel w stylu 724 nie ma mowy Zgadzam się, że klasyki nigdy za wiele - żałuję, że nie ma Hunt w innym kolorze niż czarne teraz a Moore to o innych niż wiśniowe można pomarzyć. Na czarne jakoś mnie nie ciągnie. Natomiast wysyp produkcji dla Cleverley cieszy i to bardzo. Znaczy się fabryka ma stałe zlecenia - tego nie było pół roku temu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosiareks 118 Report post Posted October 10 To również bym się przyłączył i prosił o info dotyczące: 7.5 7.5 7.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 10 @Kosiareks na temat 20254: mam je i warto byś wiedział, że to kopyto jest bardzo obszerne. W spisie jest 7,5, ale na nodze to jest zdecydowanie 8 i to dla wysokiego podbicia. Numeracja tutaj jest zde-cy-do-wa-nie zaniżona. Ja kupiłem 7 i musiałem wstawić nie tylko zapiętki od znanego szewca z Rzeszowa (bo spadały mi z pięty), ale także półwkładki (bo mam niskie podbicie). Inaczej po prostu nie dało się nosić w moim przypadku. Jeżeli masz normalnie 7.5 i nie masz wysokiego podbicia, koniecznie weź to pod uwagę. Buty są fantastyczne, ale rozmiar mają przestrzelony. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Żorż Ponimirski 2,598 Report post Posted October 11 6 godzin temu, bratdominik napisał: Natomiast wysyp produkcji dla Cleverley cieszy i to bardzo. Znaczy się fabryka ma stałe zlecenia - tego nie było pół roku temu. Zamieniam się w słuch 🤩, jeśli możesz to podeślij więcej info gdzie ich szukać w tabeli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 11 Zamieniam się w słuch , jeśli możesz to podeślij więcej info gdzie ich szukać w tabeli.Rozwiń kolumnę B. U mnie przy B jest mała strzałka. Po jej naciśnięciu pojawia się kolumna A 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
whsn 6 Report post Posted October 11 cześć, poproszę o informację nt wad oraz zdjęcia poniższych modeli: BROOKS 20023-130 BT PEAL PBL CHUKKA CGNC - UK9 (zakładam, że na liście jest rozmiarówka US) CLEVERLEY 20700-2 DK BRN SCOTCH GRAIN BOOT - UK9 J.CREW 20573-49 PEBBLED DOUBLE MONK - UK9 SID MASHBURN 20034-18 ESPRESSO DOUBLE MONK STRAP - UK9 SID MASHBURN 20422-36 PINNA SUEDE TWO TIE GIBSON - UK9 SID MASHBURN 20449-7 SCOTCH GRAIN CAP TOE DEMI BOOT - UK9 Dodatkowo pytanie do lepiej zorientowanych Kolegów. Szukałem na liście jakiś trzewików w kolorze Dark Brown (inne niż Chelsea, Jodphur), w rozmiarze UK9. Nie mogę nic takiego znaleźć na liście. Chyba, że widzicie coś, czego ja nie dostrzegam? Dziękuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 11 @whsn Holmes II. Quote Share this post Link to post Share on other sites
whsn 6 Report post Posted October 11 Dzięki, faktycznie tego nie zauważyłem. poszperam gdzieś w internecie i poszukam zdjęć tych balmorali na nodze. Bo jakoś nie jestem przekonany. A przy tym wstyd mi pytać o 7 par butów, kiedy mogę sobie pozwolić na zakup 1, maksymalnie 2 par. Poczekam, może ktoś inny zapyta o te same buty? :-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 11 @whsn sprawdź moje niedawne zdjęcia w JBMDNS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosiareks 118 Report post Posted October 11 @bratdominik Dzięki za info - w AS normalnie mam 7.0, aczkolwiek dla kopyta 109 mam o pół większe. W takim przypadku na pewno te buty będą dla mnie za duże. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 11 @bratdominik Dzięki za info - w AS normalnie mam 7.0, aczkolwiek dla kopyta 109 mam o pół większe. W takim przypadku na pewno te buty będą dla mnie za duże. Spoko i szkoda, bo Kordian jest w nich rewelacyjny. Żałuję że będą na Ciebie za duże,ale to model na kogoś kto nosi 8. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YoJoe 45 Report post Posted October 11 Poproszę w miarę możliwości o dodatkowe info odnośnie: 1. 20718 - 1 ESPRESSO NEVADA WILSON - 7UK 2. 20585 - 6 ESPRESSO/OAK BALMORAL BOOT HOLMES II -7UK 3. 20220 - 6 CHESTNUT BURNISH CAP BRG GIBSON 4910/21 -7UK Czy poza SID MASHBURN jeszcze jakieś buty w tabeli mogą mieć rozmiarówkę US? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mapsajm 21 Report post Posted October 11 Poproszę o info i ew. zdjęcia (bardzo ciekawi mnie kolor tych reniferów i zamszaków) odnośnie: 20329 - 22 SGL MONK(LT TAN FANDANDO) REINDEER GRN UK10 (jakie kopyto?) 20192 - 19 BROWN CALF CHELSEA BOOT UK10 20034 - 13 HOLBURN SUEDE DOUBLE MONK STRAP UK10 (jakie kopyto?) 20743 - 2 BLK PATENT PLAIN LOAFER (jakie kopyto?) Quote Share this post Link to post Share on other sites
De Lasalle 261 Report post Posted October 12 Czy są w UK 9-9,5 dostępne oksfordy na kopycie 109 bądź podobnym? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 12 Poproszę o info i ew. zdjęcia (bardzo ciekawi mnie kolor tych reniferów i zamszaków) odnośnie: 20329 - 22 SGL MONK(LT TAN FANDANDO) REINDEER GRN UK10 (jakie kopyto?) 20192 - 19 BROWN CALF CHELSEA BOOT UK10 20034 - 13 HOLBURN SUEDE DOUBLE MONK STRAP UK10 (jakie kopyto?) 20743 - 2 BLK PATENT PLAIN LOAFER (jakie kopyto?)Hej, podaj proszę rozmiar ostatniego modelu 20329 stawiam, że jest na 106.20192- 99 chyba EX20034 - 99 chyba EX20743 - nie zdziwię się, jeśli będzie to kopyto własne Cleverley 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bratdominik 659 Report post Posted October 12 Czy są w UK 9-9,5 dostępne oksfordy na kopycie 109 bądź podobnym?20590 - 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites