Guest gccg Report post Posted March 25, 2011 Może być też ten samochód i ta kobieta. W oryginale. Czy Lempicka jezdzila Bugatti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 25, 2011 Spyker 18-27-HP ROADSTER 1911 Spyker 12-16-HP DOUBLE PHÆTON 1905 Quote Share this post Link to post Share on other sites
frankenstein 47 Report post Posted March 25, 2011 Może być też ten samochód i ta kobieta. W oryginale. Czy Lempicka jezdzila Bugatti? Mogła jeździć Quote Share this post Link to post Share on other sites
frankenstein 47 Report post Posted March 25, 2011 Spyker 18-27-HP ROADSTER 1911 Spyker 12-16-HP DOUBLE PHÆTON 1905 Piękne auta, prawdziwe dzieła sztuki technicznej i wizualnej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 25, 2011 Spyker 18-27-HP ROADSTER 1911 Spyker 12-16-HP DOUBLE PHÆTON 1905 Piękne auta, prawdziwe dzieła sztuki technicznej i wizualnej. To mnie w nich zachwyca ... to sa prawdziwe dziela sztuki do codziennego uzytku. Zwroc uwage chociazby na klakson w ksztalcie weza ... dopracowanie szczegolow karoserii, obicie siedzen ....po prostu bajka. Spyker to taki (holenderski) Rolls Royce z poczatku XX go wieku. Obecnie postanowiono odrodzic te marke (zrobil to jakis miejscowy multimilioner) i produkuja sportowe samochody w niesportowych cenach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 25, 2011 Napis: Spyker przerasta wszystko (wyzej) Z gwarancja na zawsze (nizej) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 25, 2011 To sa naprawde "cuda" Wieksze zdjecia samochodow Spyker w celu zwrocenia uwagi na detale ...ODJAZD w bialy dzien! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 25, 2011 Thames 48-HP MOTOR STAGE COACH 1913 (MPV sprzed stu lat) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 25, 2011 Auto na "podryw" Peerless 45-HP MODEL 32 11 LITRES RACEABOUT 1911 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Falk 3 Report post Posted March 27, 2011 Mój przyjaciel pozwolił mi raz poprowadzić swoją Wołgę i muszę przyznać, że było to dość stresujące przeżycie. Trzeba jednak przyznać, że kiedy poruszaliśmy się nią po Krakowie, wzbudzaliśmy sporą sensację. Niestety, większość ludzi myliła Wołgę z Warszawą, na co urażony właściciel zwykł był odpowiadać "Sam jesteś Warszawa!" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 27, 2011 Mój przyjaciel pozwolił mi raz poprowadzić swoją Wołgę i muszę przyznać, że było to dość stresujące przeżycie. Trzeba jednak przyznać, że kiedy poruszaliśmy się nią po Krakowie, wzbudzaliśmy sporą sensację. Niestety, większość ludzi myliła Wołgę z Warszawą, na co urażony właściciel zwykł był odpowiadać "Sam jesteś Warszawa!"To bylo z pewnoscia cos podobnego Quote Share this post Link to post Share on other sites
Falk 3 Report post Posted March 27, 2011 To było dokładnie takie coś. Wołga występuje wyłącznie w kolorze czarnym Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 27, 2011 To było dokładnie takie coś. Wołga występuje wyłącznie w kolorze czarnym Swietne! A propos Wolgi ... to Rosjanie zrobili prototyp Wolgi - "bazujac" na tejze czarnej Woldze z ubieglego wieku - z silnikiem BMW 6-tki (4.6 litra). Oto efekt (dla mnie bomba!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
damiance 2,901 Report post Posted March 27, 2011 wujek kolegi projektuje takie oto zabawki w Polsce .. Leopard z Mielca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 27, 2011 Fantastyczny!!! - Przypomina troszeczke Morgana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 27, 2011 MG MGA 1961 Quote Share this post Link to post Share on other sites
slamacek 6 Report post Posted March 27, 2011 A ja od pewnego czasu zastanawiam się nad jednym z poniższych modeli: black or white 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 27, 2011 Black!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On nie jest ladny ...on jest sliczny! Czy Citroeny "Oldtime'ery" to Twoje hobby? Quote Share this post Link to post Share on other sites
slamacek 6 Report post Posted March 27, 2011 tylko ten model, od kiedy dowiedziałem się o jego istnieniu... pozdrawiam s. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gccg Report post Posted March 27, 2011 tylko ten model, od kiedy dowiedziałem się o jego istnieniu... pozdrawiam s. Widzialem go pare razy na ulicy .... baaaaaaaaaaaaaaardzo ladny!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PWG 2 Report post Posted March 27, 2011 A to mój typ: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
frankenstein 47 Report post Posted March 27, 2011 Dla takiej bryki zrobiłbym nawet kurs maszynisty i wykupił tory kolejowe Quote Share this post Link to post Share on other sites
frankenstein 47 Report post Posted March 27, 2011 Nie wiedziałem, że się zachowała. Pamiętam je z dzieciństwa, tyle że w kolorze szarym Quote Share this post Link to post Share on other sites
MBWB 0 Report post Posted March 27, 2011 A to mój typ: Zdecydowanie! Widziałem dwa takie BMW. Oba były czerwone, robiły świetne wrażenie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damiance 2,901 Report post Posted March 27, 2011 Nie wiedziałem, że się zachowała. Pamiętam je z dzieciństwa, tyle że w kolorze szarym gdzie parkuje to cudo? Quote Share this post Link to post Share on other sites