Dapi Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Dziś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Dzisiaj blue-brown nr 2/ stripe and check 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 11 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 Dzisiaj navy-violet-pink /stripe@check 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 12 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Dzisiaj: white check@brown herrinbone@navy blue flanell - poszetka za bardzo się błyszczy i niewiele niestety widać 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Wczoraj. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Dzisiaj. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Dzisiaj: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 @Markus krawat mi się miesza z koszulą jak dobra śmietanka z kawą i do tego mocną, czarną. Jeśli już jesteśmy przy czerni to mam wrażenie, że tu jej jest trochę za dużo jak na casual ale to tylko moje skromne zdanie. Niektórzy ją preferuja, ja nie. Może to granat, ale w takim razie miej pretensje do aparatu. Dodając trochę miodu do beczki dziegciu, gdyby nie kolory i ta koszula, byłby naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Brown black herringbone/navy puppytooth 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e$padryl12 Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Dapi, świetnie dobrany krawat do marynarki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 A mnie z kolei razi błyszczący krawat i poszetka do ciężkiego garnituru i kamizelki z taką fakturą. Fajniej wyglądałoby coś matowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 8 godzin temu, Daddy cool napisał: @Markus krawat mi się miesza z koszulą jak dobra śmietanka z kawą i do tego mocną, czarną. Jeśli już jesteśmy przy czerni to mam wrażenie, że tu jej jest trochę za dużo jak na casual ale to tylko moje skromne zdanie. Niektórzy ją preferuja, ja nie. Może to granat, ale w takim razie miej pretensje do aparatu. Dodając trochę miodu do beczki dziegciu, gdyby nie kolory i ta koszula, byłby naprawdę fajnie. Dzięki za komentarz. W moim zestawie nie było nic czarnego, wina aparatu. Koszula i krawat ciemny granat,spodnie ciemna zieleń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Dziękuję za uwagi @Blondas masz rację krawat się świeci w tym punktowym świetle, w realu jest matowy - zwrócę uwagę w przyszłości na tem fakt przy robieniu zdjęcia. marynarka i kamizelka to lekka wełna a ok. 260g/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 @Dapi bardzo fajny krawat. Świetnie uzupełnia zestaw. @Markus teraz rozumiem zamysł zestawu, chociaż krawat z koszulą przyciągają ciut zbytnio uwagę. Czasem wystarczy zmienić kierunek zdjęcia, prosty aparat też sobie z kolorami poradzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Green check; Green/Orange/blue/check waistcoat; tobacco jacket - courdoy trousers brownish green 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @Dapi Nadaje się do CMDNS (chyba, że na dole są szorty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @Dapi Nadaje się do CMDNS (chyba, że na dole są szorty). Są dopisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Napisano 19 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Marynarka - SuSu Hudson Krawat - SuSu Poszetka - poszetka.com Koszula - Krupa&Rzeszutko 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Ciekawy materiał marynarki, ale typowałbym, że letni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 8 godzin temu, Twardy82 napisał: Uważaj, żebyś nie odfrunął, jak złapiesz wiatr w tę poszetkę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 20 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 @Ataman- twój oliwkowy krawat utwierdził mnie w przekonaniu, że kupno oliwkowego nieformalnego krawatu, który właśnie idzie do mnie pocztą, było strzałem w 10tkę. Bardzo udany zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dnia 19.01.2017 o 17:34, mosze napisał: Ciekawy materiał marynarki, ale typowałbym, że letni. Hmm... nie pamiętam już dokładnie, ale kupowałem ją chyba w zimą 2014/2015 Nosze ją zimą, ze względu na "sweterkową" fakturę materiału. Dnia 19.01.2017 o 18:08, xkoziol napisał: W jakim systemie K&R szyją koszule? wg mnie bespoke, ale może to było takie bardziej rozbudowane MTM - nie miałem zbyt wielu wymagań - zaufałem Karolowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi